El Gremi d’Ascensors i Banc Sabadell han signat un Conveni que té com a objectiu millorar l’oferta de condicions financeres i de serveis per les empreses agremiades, els seus empleats i familiars de primer grau dels treballadors d’aquestes empreses.

Banc Sabadell manté una aposta ferma per la col·laboració amb el Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya, amb l’objectiu de satisfer totes les necessitats financeres dels seus agremiats, entre les quals destaca el finançament en condicions preferents.

Com a seguiment de l’acord signat de col·laboració amb el Gremi d’Ascensors, Banc Sabadell informa de les últimes novetats amb les SGR (Societats de Garantia Recíproca) AVALIS en el cas de Catalunya, per facilitar accés a Financiació complementària, per Autònoms, Petites i Mitjanes Empreses.

Si voleu ampliar aquesta informació o rebre assessorament financer, els agremiats es poden adreçar a qualsevol de les oficines de Banc Sabadell, on un gestor de banca personal us proporcionarà informació detallada de tota l’oferta del conveni. Si ho preferiu, podeu trucar al 900 500 170.